Thursday, October 21, 2010

3: review foot patch @ koyok toksin


aku dah try about that product 2 weeks ago, and hasil nya, seperti yang dijangka kan. hehe..=)
mmg hitam giler koyok tu. aku guna 3 mlm berturut2, n mmg best. badan rasa ringan je bile bangun pagi2..
if nk lagi best, korang kne pkai everynight la. baru nampak hasil yg betol leh hilangkan semua toksin dalam badan korang. aku beli sekotak je pon, sekotak ade 10 keping, means boleh pakai 5 malam je. tp sempat pakai 3 pair je, yg lg 2 pair, my mum dah pakai. suka sangat dia tengok hasil foot patch @ koyok buang toksin tu. dia pon bagi good response bile cakap, terasa badan ringan sikit bila bangun pagi-pagi tu. ngeee!

pastikan beli yang original. baru hasil dia lagi umppphhh gitu..and satu lagi yang best pasal produk ni, kalo before ni, aku susah nak tidur or mata susah nk lelap, tp bila pakai koyok ni, mata macam ada batu je. berat semacam. lena saje ak tidur. hehe.

so, mari la dptkn segera foot patch @ koyok toksin ye kawan-kawan. xrugi pon. untuk kesihatan korang jugak. =). harta yang paling bernilai, mestilah kesihatan kita sendiri kan??.. =)

No comments: